عضو كميتهي داوران فدراسيون فوتبال:
"نيكبخت" ميتواند در داربي بازي كند
سرويس: ورزشي - فوتبال
1387/11/13
02-01-2009
15:14:30
8711-08007: كد خبر
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال
عضو كميتهي داوران فدراسيون فوتبال گفت: نيكبخت ميتواند براي پرسپوليس در بازي داربي به ميدان برود.
سليماني با اعلام اين خبر به خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، گفت: در پاسخ به حواشي و صحبتهايي كه پيرامون ممنوعيت نيكبخت از حضور در بازي داربي به خاطر اخراج در بازي پرسپوليس مقابل پيام مطرح است، بايد بگويم كه اين بازيكن ميتواند در بازي داربي تيمش را مقابل استقلال تهران همراهي كند.
وي افزود: واحدي نيكبخت در بازي ديروز از فغاني كارت قرمز دريافت كرد و پيش از اين هم دو كارت زرد را در پروندهي خود داشت، بنابراين او به خاطر كارت قرمز ديروز بازي هفتهي بيست و پنجم تيمش مقابل داماش گيلان را از دست داده و با احتساب همان دو كارت زرد قبلي در پروندهاش ميتواند مقابل استقلال به ميدان رود.
وي همچنين دربارهي اعتراضاتي كه باشگاه سپاهان از كمك داور ديدار مقابل ذوب آهن داشته است، گفت: تيم داوري بسيار قوي اين مسابقه را قضاوت ميكردند و محمد فنايي نيز ناظر اين ديدار بود؛ هنوز هيچ شكايتي را به طور مكتوب از باشگاه سپاهان پيرامون اين مساله دريافت نكردهايم و البته محمد فنايي هم هنوز گزارش خود را از شرايط و قضاوت اين ديدار به كميته داوران ارايه نكرده است كه بايد ببينيم با ارايه گزارشات وضعيت به چه صورت خواهد بود.






پاسخ با نقل قول
Bookmarks